• Ακολουθήστε μας
Το λόγο έχουν οι θαυμαστές
Springsteen & I
Πειραιώς 138, Αθήνα
Μουσείο Μπενάκη

Το λόγο έχουν οι θαυμαστές

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το Μουσείο Μπενάκη, στο κτίριο της Πειραιώς, εγκαινίασε φέτος μια σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν συναυλίες, προβολές, θέατρο κλπ.
Για όσους λοιπόν παραμένουν στην πόλη μας, τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα την προβολή του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ 'Springsteen & I'.
Για επίκεντρο έχει τους φανατικούς θαυμαστές του και τη λατρεία που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια (πάνω από 3 δεκαετίες), για το "αφεντικό".
Άνθρωποι που μεγάλωσαν μέσα από τα τραγούδια του και τα ενσωμάτωσαν στη ζωή τους.
Παρουσιάζει αυτή την ιδιαίτερη σχέση που μοιράζονται μαζί του, μέσα από πολύ γνωστά στιγμιότυπα αλλά και άγνωστα clip που έχουν τραβηχτεί ακόμα και με κινητά!
Εκδηλώσεις αγάπης, ερμηνείες κομματιών του που καθηλώνουν ακόμη και τον ίδιο, βόλτες στις πόλεις και συζητήσεις σε εποχές που ήταν ο απόλυτος σταρ.
Γεμάτο με τη μουσική του, ένα ταξίδι ζωής του καλλιτέχνη και των χιλιάδων θαυμαστών του.
***** Με νεώτερη ανακοίνωση, το Μουσείο Μπενάκη πληροφορεί ότι όλες οι προβολές θα γίνουν χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. *****
 

Springsteen & I

Μουσείο Μπενάκη
Πειραιώς 138, Αθήνα
25/7 21.00
10 € (Γενική Είσοδος)

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.