• Ακολουθήστε μας
Τo κουπέ
12 Κουπέ- Φεστιβάλ

Τo κουπέ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ένα από τα ωραιότερα και σίγουρα από τα πιο πρωτότυπα φεστιβάλ θεάτρου είναι «Τα 12 Κουπέ» που πραγματοποιείται στο Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ. Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών στην Αμαξοστοιχία διοργανώνεται για τέταρτη φορά μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε τα προηγούμενα χρόνια.
Ο σχεδιασμός είναι μοναδικός, 15 ομάδες νέων καλλιτεχνών παρουσιάζουν το έργο τους στο περιορισμένο χώρο ενός κουπέ βαγονιού, όπου λίγοι «τυχεροί» θεατές μπορούν να το παρακολουθήσουν σε «ιδιωτικό» διαδραστικό περιβάλλον. Παράλληλα στα άλλα βαγόνια αλλά και στην αποβάθρα πραγματοποιούνται μουσικά live αλλά και εικαστικές εγκαταστάσεις.
Οι παραστάσεις παρουσιάζονται σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα που διαρκεί 4 ώρες και κάθε θεατής μπορεί να παρακολουθήσει με ένα εισιτήριο έως και 4 παραστάσεις.
Η φαντασία σε όλο της το μεγαλείο, δοκιμάστε το!

12 Κουπέ- Φεστιβάλ

Αμαξοστοιχία - Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ»
Σιδηροδρομικός και Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως
Από 30 Μαϊου έως και τις 8 Ιουνίου
Ώρες: 20:00 έως 00:00
Tηλ: 2105298922, 6937604988

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.