• Ακολουθήστε μας
Βρέχει τέχνη
Κινητό Εργαστήρι Εικαστικών
Βρυσακίου 17, Πλάκα
Βρυσάκι

Βρέχει τέχνη

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Για "Το Βρυσάκι" σας έχουμε ξαναμιλήσει. Πρόκειται για ένα παλιό αρχοντικό λίγο πιο πάνω από το Μοναστηράκι προς την Αρχαία Αγορά, που έχει μετατραπεί σε χώρο όπου διοργανώνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, θεατρικές και χορευτικές, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, μουσικές εκδηλώσεις και κινηματογραφικές προβολές.
Δεν είναι μεγάλος χώρος αλλά μπορείς να νοιώσεις τη ζεστασιά της δημιουργικότητας των καλλιτεχνών, αλλά και να απολαύσεις ένα καφέ στο αίθριο του.
Παράλληλα το κινητό εργαστήρι εικαστικών, που είναι μία ομάδα ανθρώπων τέχνης οι οποίοι έχουν θέσει σαν στόχο τους την παιδεία της τέχνης έξω από το σχολείο, κάνει μία περιοδεία θέλοντας να βοηθήσει τα  παιδιά να γνωρίσουν τη χρησιμότητα της τέχνης.
Τα δύο αυτά δημιουργικά μέρη ενώνονται. Στο Βρυσάκι, το κινητό εργαστήρι εικαστικών θα οργανώσει παιδικά εργαστήρια, όπου τα παιδιά θα δημιουργήσουν και θα εμπνευστούν, περνώντας αλλιώτικα Σάββατα στην πόλη. Θα ανοίξουν βιβλία των μεγάλων ζωγράφων, θα σκιτσάρουν πορτραίτα, θα παίξουν με την τεχνική του κολλάζ, θα κατασκευάσουν, θα παρατηρήσουν έργα τέχνης.

Κινητό Εργαστήρι Εικαστικών

Παιδικά εργαστήρια
Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης
Βρυσακίου 17, Πλάκα
Κάθε Σάββατο
Είσοδος Ελεύθερη Απαραίτητη Κράτηση
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210 3210179 (12:00-20:00)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.