• Ακολουθήστε μας
Τρώει φέτα η Βασίλισσα;
Κατερίνα Βρανά: stand up comedy Φέτα με τη βασίλισσα
Ευμολπιδών 41, Γκάζι
Θέατρο 104

Τρώει φέτα η Βασίλισσα;

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Το χιούμορ και η αμεσότητά της την έκαναν ν' αγαπηθεί σε δεκάδες μέρη ανά τον κόσμο. Οι εμφανίσεις της σε Αγγλία και Αυστραλία έγιναν sold out σε συντομο χρονικό διάστημα και τώρα εφτασε η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα της για να μπορέσουμε κι εμείς να δούμε γιατί το CNN την κατέταξε στη λίστα με τις 13 Γυναίκες Κωμικούς Παγκοσμίως!

Αναφέρομαι στην Κατερίνα Βρανά βέρα Ελληνίδα που αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στην Αγγλία και στη συνέχεια να κατακτήσει τον κόσμο της stand up comedy. Το 2009 έφτασε στον τελικό του διαγωνισμού stand-up “Funny Women Awards” του Λονδίνου και απο τότε σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της

Από την Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, και για κάθε Πέμπτη, στις 21.15 η Κατερίνα Βρανά βρίσκεται μαζί με αγαπημένους κωμικούς αλλα και τη διάσημη πλέον ατομική της παράσταση "Φέτα με τη βασίλισσα", στο Θέατρο 104.

Κατερίνα Βρανά: stand up comedy Φέτα με τη βασίλισσα

Ευμολπιδών 41, Γκάζι, τηλ. 2103455020 – 6940290312
Κάθε Πέμπτη, στις 21.15 και και τις 25/10, κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι και τέλος Νοεμβρίου
Είσοδος 10 ευρώ.
Διάρκεια 120' με διάλειμμα

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.