• Ακολουθήστε μας
Η Χίμαιρα επί σκηνής
Η μεγάλη Χίμαιρα
Πειραιώς 260,

Η Χίμαιρα επί σκηνής

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Η μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση αν και αποτελεί έργο σταθμό στην Ελληνική λογοτεχνία, ουδέποτε κανείς προσπάθησε να το προσαρμόσει, ώστε να το απολαύσουμε και στη θεατρική σκηνή.
Αυτό ίσως να αποτέλεσε και το στοίχημα για τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Δημήτρη Τάρλοου, εγγονό του συγγραφέα. Έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα στα πλαίσια του φεστιβάλ Αθηνών θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε για πρώτη φορά τη Μεγάλη Χίμαιρα στο σανίδι σε διασκευή του ποιητή Στρατή Πασχάλη.
Το έργο, μέρος της τριλογίας "Γιούγκερμαν, Λιάπκιν, Μεγάλη Χίμαιρα", που αποκρυπτογραφεί τις ιδιαιτερότητες προσαρμογής των ξένων στην ελληνική πραγματικότητα και την επιφυλακτικότητα των Ελλήνων απέναντι στη Δύση, εξιστορεί τη ζωή μιας Γαλλίδας, που έρχεται να ζήσει στην Ελλάδα, ερωτευμένη και παντρεμένη με έναν Έλληνα εφοπλιστή, με αποτέλεσμα να συναντήσει τις δικές της Χίμαιρες...
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μαρίνας ερμηνεύει η πολλά υποσχόμενη Αλεξάνδρα Αϊδίνη, σημειώστε το όνομά της γιατί είναι σίγουρος ότι θα μας απασχολήσει θετικά στο μέλλον.

Η μεγάλη Χίμαιρα

14-17 Ιουλίου
Πειραιώς 260, Κτίριο Η
Τηλ: 2109282900
Ώρα: 21:00
Τιμές Εισιτηρίων: 20€, Φοιτητικό 10€, Μειωμένο 15€, Άνεργoι 5€, ΆμεΑ 5€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.