• Ακολουθήστε μας
Εντέλει φταίει ο έρωτας
Ευριδίκη
Τρικόρφων 3, Αθήνα

Εντέλει φταίει ο έρωτας

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ορφέας, ήταν γιος του βασιλιά της Θράκης Οίαγρου και της Μούσας Καλλιόπης. Ήταν αυτός που δίδαξε τον Ηρακλή τραγούδι και μουσική. Ο Ορφέας έπαιζε τόσο αρμονικά τη λύρα και τραγουδούσε τόσο γλυκά, που λένε ότι τίποτε και κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στη μουσική του.
Ο Ορφέας έλαβε μέρος στην Αργοναυτική εκστρατεία. Όταν επέστρεψε, τριγυρνώντας μέσα στο δάσος, συναντήθηκε με την νύμφη Ευριδίκη την οποία αργότερα παντρεύτηκε. Η ευτυχία τους όμως δεν κράτησε για πολύ. Η Ευρυδίκη πεθαίνει μετά το δάγκωμα ενός φιδιού και ο Ορφέας μένει με τη θλίψη...
Μπορεί αυτή η θλιβερή ιστορία να προκαλέσει γέλιο και χαρούμενα συναισθήματα;
Θα μπορούσε αν βλέπατε την παράσταση στο Θέατρο ΠΟΡΕΙΑ. Το έργο το έχει γράψει η Sarah Ruhl το 2003 και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Βασίζεται στον πασίγνωστο μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης, αλλά η συγγραφέας το διασκευάζει σε μιούζικαλ και μιλάει με χιούμορ και ευαισθησία για την παντοτινή αγάπη και τα λεπτά όρια που χωρίζουν την ζωή από τον θάνατο.
Η μουσική, είναι πρωτότυπη και είναι παιγμένη ζωντανά από τους ηθοποιούς.
Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως τις 17 Φεβρουαρίου

Ευριδίκη

Θέατρο Πορεία
Τρικόρφων 3-5, Πλατεία Βικτωρίας
Τηλ. 2108210991 & 2108210082
Τετ. & Κυρ. στις 7.30μμ
Πέμπ. Παρ. Σαβ. στις 9.00μμ
Τιμές Εισιτηρίων:
Σάββατο και Κυριακή: 20€
Πέμπτη, Παρασκευή: 17€
Νεανικό (κάτω των 24): 12€
Κάθε Τετάρτη: 10€ γενική είσοδος

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.