• Ακολουθήστε μας
Οι ...Πυξ - Φατμ στην Κηφισιά
Πλιάτσικας - Πορτοκάλογλου
Λεωφ. Κηφισίας 192, Κηφισιά

Οι ...Πυξ - Φατμ στην Κηφισιά

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μια μοναδική μουσική συνάντηση δυο σπουδαίων τραγουδοποιών, με μακρά ιστορία και πλούσια μουσική παρακαταθήκη, θα έχουν την τύχη να απολαύσουν όσοι ανηφορίσουν στην Κηφισιά, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα Μενάνδρεια 2013.
Ο λόγος για τη ψυχή των Φατμέ και τον ιθύνοντα νου των Πυξ - Λαξ, με άλλα λόγια Νίκος Πορτοκάλογλου και Φίλιππος Πλιάτσικας. Η συνάντησή τους επί σκηνής ξεκίνησε το χειμώνα που πέρασε στο Γκάζι. Εκεί είχα και τη χαρά να τους παρακολουθήσω. Η χημεία και η ζωντάνια τους αξεπέραστη, το ρεπερτόριο ανεξάντλητο.
Αν και οι πληροφορίες που φτάνουν εδώ στο red umbrella μιλούν για πιθανή νέα σειρά κοινών εμφανίσεων το χειμώνα που έπεται, η μαγεία του ανοικτού συναυλιακού χώρου είναι πάντα ξεχωριστή και σας προτείνουμε να μην τη χάσετε!

Πλιάτσικας - Πορτοκάλογλου

"ΣΥΝ+ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"
ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Λεωφ. Κηφισίας 192
23/9
Ώρα 20.00
Είσοδος: 12€, 10€ προπώληση
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.