• Ακολουθήστε μας
Πρωτοχρονιά στου Ζωναρά
Zonar’s
Βουκουρεστίου 9, Αθήνα

Πρωτοχρονιά στου Ζωναρά

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Λίγους μήνες πριν η Ελλάδα πέσει στη δίνη του Β παγκοσμίου πολέμου ο ελληνοαμερικανός Κάρολος Ζωναράς υλοποιούσε το όραμά του, δημιουργώντας το πολυτελέστερο ζαχαροπλαστείο των Αθηνών. Έναν χώρο που έγινε στέκι σημαντικών προσωπικοτήτων της διανόησης, των τεχνών και της πολιτικής αυτού του τόπου.

Εδώ και λίγες εβδομάδες το ιστορικό Zonar’s αποτελεί και πάλι κομμάτι της Αθηναϊκής αστικής κουλτούρας. Εκεί η μέρα ξεκινά με μυρωδάτους φρεσκοκομμένους καφέδες, για να συνεχίστε με ένα ελαφρύ γεύμα ή ακόμα και sushi, το All- Day Menu σας επιτρέπει να απολαύσετε διαλεχτά πιάτα και μοναδικά χειροποίητα γλυκά, αλλά και να κλείσετε την ημέρα σας με ένα βραδινό γεύμα ή ποτό.

Εμείς σας προτείνουμε να το επιλέξετε για το πρώτο καφεδάκι της χρονιάς! Μια μικρή πολυτέλεια που ταιριάζει απόλυτα στην αρχή της χρονιάς που ξεκινά!!!

Ευτυχισμένο 2016 για όλους!

Zonar’s

Βουκουρεστίου 9, Αθήνα, τηλ.:2103251430

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα – Πέμπτη: 09:00 – 24:00
Παρασκευή – Σάββατο: 09:00 – 01:00
Κυριακή: 10:00 – 24:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.