• Ακολουθήστε μας
Λάτιν καλοκαιρινές βραδιές
Che
Καραΐσκου 151, Πειραιάς

Λάτιν καλοκαιρινές βραδιές

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ένα ιστορικό νεοκλασικό κτίριο στον Πειραιά επέστρεψε στην ενεργό δράση. Μόλις αντικρίσαμε τον πλακόστρωτο κήπο του «Che», το βλέμμα μας κέρδισε η τεράστια τοιχογραφία που απεικονίζει την Φρίντα Κάλο που σε συνδυασμό με τα χρώματα και την επίπλωση συνθέτουν ένα εντυπωσιακό, σκηνικό που σε οδηγεί συνειρμικά στη Λατινική Αμερική.
 
Αναμφίβολα θα αποτελέσει το νέο hot-spot του Πειραιά γι αυτό το καλοκαίρι. Ήδη τα Παρασκευοσάββατα γίνεται χαμός, όμως αν επιλέξετε μια καθημερινή θα το ευχαριστηθείτε στο έπακρο. Καθαρά ποτά και ελκυστικά coctails σε ένα περιβάλλον με πινελιές από Αβάνα και Μεξικάνικη αισθητική. «Che» είναι ταυτόχρονα και εστιατόριο, όμως για να σας πούμε περισσότερα θα χρειαστεί πρώτα να βρούμε το χρόνο (και διαθέσιμο τραπέζι) ώστε να το δοκιμάσουμε!

Che

Cocina y Barra Sudamericana
Καραΐσκου 151 ,Πειραιάς, τηλ.:2100496660

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.