• Ακολουθήστε μας
Party στη Sofita
Αποκριάτικο πάρτι με τη Sofita
Αγίου Όρους 15, Αθήνα

Party στη Sofita

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η Sofita γεννημένη στην Κύπρο και μεγαλωμένη στο Λουτράκι, διαθέτει παραδεισένια φωνή και μοναδικές χορευτικές ικανότητες, αποτέλεσμα πολυετών σπουδών πάνω σε αυτή την τέχνη. Στα live της παρουσιάζει δικά της τραγούδια ενώ εκπλήσσει με τις ιδιαίτερες διασκευές και τον τρόπο που συνδέει το Flamenco με τον Tom Waits ,τις κλακέτες με τον Jackson και άλλα πολλά.
Εμείς σας προτείνουμε να τη γνωρίσετε με ευκαιρία το αποκριάτικο πάρτι που διοργανώνει ο Όμιλος Σκραμπλ Αθηνών – Πειραιώς αυτή την Κυριακή στη Μουσική σκηνή Αυλαία.
Πέρα από το ζωντανό πρόγραμμα από τη Sofita οι διοργανωτές υπόσχονται ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς στα decks, μέσα από Latin, Jazz ,Swing, Flamenco που θα σας παρασύρουν σε ασταμάτητο χορό!
Και εφόσον διοργανωτής είναι ο όμιλος Σκραμπλ είναι σίγουρο πως πέρα απ’ όλα τ’ άλλα θα γνωρίσετε και έξυπνους ανθρώπους!
Παίζουν: κιθάρα-Δημήτρης Κάσσης,κιθάρες-Γιουκαλίλι-Βαγγέλης Μαρκαντώνης, κοντραμπάσο-Λουκάς Γιαννακίτσας,κρουστά-Αποστόλης Μπουρνιάς

Αποκριάτικο πάρτι με τη Sofita

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
Τηλ. 2103474074
Κυριακή 17/3/2013
Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος 6€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.