• Ακολουθήστε μας
Η ζωγραφική αλλιώς
Van Gogh Alive
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η ζωγραφική αλλιώς

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

10.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο, επισκέφθηκαν μέχρι σήμερα τη φαντασμαγορική έκθεση Van Gogh Alive, το ίδιο κάναμε κι εμείς, μιας και από τις αρχές του μήνα η έκθεση φιλοξενείται πλέον στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το συνολικό έργο του Βαν Γκογκ, παρουσιάζεται μ' έναν επαναστατικό τρόπο που αφηγείται την ιστορία του δημιουργού, διεισδύει στα συναισθήματα και στις σκέψεις του και περιγράφει το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλούργησε. Προβολείς υψηλής ευκρίνειας, ζωντανεύουν τα αριστουργήματά του αποκαλύπτοντας την έμπνευση και την τεχνοτροπία τους, ενώ βυθίζουν ακαριαία τον θεατή μέσα στο σύμπαν του ζωγράφου.

Ένα ιδιότυπο, πανέμορφο και άκρως εντυπωσιακό «πλανητάριο» εικόνων, που μέσω και της διαδραστικής αλληλεπίδρασης διεγείρει τις αισθήσεις και οδηγεί τον επισκέπτη σε μια καθολική, βαθιά επικοινωνία με το έργο του Βαν Γκογκ και με τον ίδιο τον δημιουργό.

Van Gogh Alive

Μεχρι 4 Μαρτίου 2018
Μεγαρο Μουσικής Αθηνών
Νέος Εκθεσιακός Χώρος
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, τηλ.: 2107282333
Ώρες λειτουργίας: 9:00 - 22:00
24 & 31 Δεκεμβρίου 2017
10:00 - 17:00
Τιμές: Παιδιά, φοιτητές, άνεργοι, 65+: € 12
Ενήλικες: € 15

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.