• Ακολουθήστε μας
Τα ωραία, αλλιώς
Quintet-à-tête M' άλλον troppo
Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι
The Zoo

Τα ωραία, αλλιώς

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Για τον όμορφο και ιδιαίτερο χώρο "The Zoo" στο Χαλάνδρι που φιλοξενεί κάθε λογής jazz ακούσματα  έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν, όμως σήμερα εστιάζουμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό και άκρως ενδιαφέρον!

Το Quintet-à-tête είναι ένα μουσικό σχήμα που τραγουδά  γνωστές μελωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μ' ένα τρόπο τελείως διαφορετικό. Κύριό τους γνώρισμα οι μαγικές κι ονειρεμένες πολυφωνίες, η παρεΐστικη ατμόσφαιρα που προσφέρουν και το πηγαίο χιούμορ που σπάει τον πάγο με το κοινό.

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου λοιπόν στο "The Zoo" ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον J.S. Bach, η Αρλέτα την Αγγελίνα από τη Σόφια, o Τσιτσάνης τον Bobby McFerrin, οι Beatles τον... Ιάκωβο! Ένα μοναδικό live "μ' άλλον troppo", Ποιον άλλο; Τον τρόπο των Quintet -à-tête!

UPDATE: Λόγω ενός εκτάκτου γεγονότος η προγραμματισμένη, εμφάνιση στο the zoo ακυρώνεται

Quintet-à-tête M' άλλον troppo

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017
The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι, τηλ..: 2106745375
Ώρα: 21:30
To Quintet-à-tête είναι οι:
Άλκηστις Ραυτοπούλου
Φώτης Μυλωνάς
Τίνα Γιωτοπούλου
Αμαλία Τσεκούρα
Λάμπρος Παπαγεωργίου

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.