• Ακολουθήστε μας
Together we party for Africa
Mama Africa Soul
Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα
Vice Versa

Together we party for Africa

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι, όταν κάποια μέλη του Red Umbrella, βρέθηκαν σαν Ανάδοχοι Εθελοντές της Action Aid, στην κοινότητα Bo (Μπο) της Sierra Leone, μια από τις πιο παραμελημένες και φτωχές περιοχές της χώρας.

Στο χρονικό διάστημα που έμειναν εκεί γνωρίστηκαν και συνδέθηκαν πολύ με τους ντόπιους, δούλεψαν μαζί με τους μεγάλους και έπαιξαν με τα παιδιά.
Όπως μας είπαν, οι φίλοι τους σε αυτό το απομονωμένο κομμάτι γης, τους ζήτησαν μόνο ένα πράγμα όταν αποχωριζόντουσαν, "ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ"!
Και δεν τους ξέχασαν!
Πέρυσι διοργανώθηκε το πρώτο πάρτυ της ομάδας "One Love Team" και με τη στήριξη και των υπόλοιπων φίλων του Red Umbrella, δείξαμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.

Φέτος, σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα που μαστίζεται από τον ιό Έμπολα, καλούμαστε και πάλι να δείξουμε την υποστήριξη μας.

Διοργανώνουμε μία βραδιά οικονομικής ενίσχυσης, γεμάτη Αφρικανικό χρώμα.
Με στοιχεία της λαϊκής κουλτούρας της περιοχής, αφρικανικούς χορούς και τραγούδια, μουσικές με παραδοσιακά μουσικά όργανα και εντυπωσιακά τύμπανα, θα ταξιδέψουμε νοερά κοντά στους φίλους μας στη Sierra Leone, σε μια βραδιά που θα σας μείνει αλησμόνητη.

Mama Africa Soul

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015, στις 22:00
Vice Versa
Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα
Με την υποστήριξη του redumbrella.gr και του Gingeradio.gr
Μουσική από τους Say What Crew

Συμβολική είσοδος 5€ (στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται ποτό).
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στην ActionAid Hellas και στο έργο της για την καταπολέμηση του ιού Έμπολα στη Sierra Leone.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.