• Ακολουθήστε μας
Επίσκεψη στην Αυτοκρατορική Πόλη
Imperial Town
Γερανίου 44, Αθήνα

Επίσκεψη στην Αυτοκρατορική Πόλη

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Όταν πας στο εξωτερικό και θέλεις κινέζικο, συνήθως αυτοί που ξέρουν σου λένε ότι όσο πιο μικρό και κρυμμένο τόσο πιο αυθεντικό είναι το φαγητό.
Είπαμε να ακολουθήσουμε αυτή τη συμβουλή στην Αθήνα. Στην Ομόνοια στο πεζόδρομο της οδού Γερανίου, υπάρχει ένα κινέζικο που παρόλο το αυτοκρατορικό του όνομα (Imperial Town), δεν έχει αυτοκρατορική όψη.
Όντας αυθεντικό είναι και πιο οικονομικό. Πήραμε πάπια Πεκίνου που αλλού στο χρεώνουν μαλλιοκέφαλα εδώ μας στοίχισε μόλις 6€. Στην αρχή πήραμε για ορεκτικά spring rolls, χοιρινά παιδάκια, τηγανιτά Won Ton. Κανένα από αυτά δεν στοίχισε πάνω από 3€. Γενικά η κουζίνα σου δίνει την αίσθηση αυθεντικότητας που περίμενες, που δεν μπορείς παρά να εκτιμήσεις. Επίσης αυτό που θα εκτιμήσεις το ευγενέστατο σέρβις,
Με τέτοιες τιμές σου έρχεται να φας όλο το κατάλογο. Εμείς πληρώσαμε κάτω από 15€ το άτομο και θα μπορούσα να πω ότι εκτροχιαστήκαμε λίγο.
Αν πάτε μέχρι τις 16:00 έχει μενού με 8,3 € το άτομο με ορεκτικό, ρύζι ή νουντλς, πίατο με κρέας, γλυκό και ποτό.

Imperial Town

Γερανίου 44, Αθήνα
Τηλ. 2105246485 - 2105244641
Ανοικτό από το μεσημέρι
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.