• Ακολουθήστε μας
Ταξίδι γεύσης με το υπερωκεάνιο
Υπερωκεάνιο
Περικλέους 46, Αθήνα

Ταξίδι γεύσης με το υπερωκεάνιο

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ενώ κατεβαίνεις την Περικλεούς από το Σύνταγμα, στον αριθμό 46, στο κέντρο της Αθήνας, βλέπεις στα δεξιά σου μία στοά που έχει ζωγραφισμένη μία φάλαινα, και ένα όνομα "Υπερωκεάνιο". Αν επικεντρώσεις το βλέμμα σου μέσα στη στοά θα δεις μικρά τραπεζάκια όπως παλιά, που θυμίζουν καφενείο - ουζερί, σαν εκείνα που πήγαιναν παλιά οι εργαζόμενοι από τα παραδίπλα μαγαζιά να πιούν ένα καφέ ή να ξεγελάσουν την πείνα τους με ένα ουζάκι και ένα καλομαγειρεμένο μεζεδάκι.
Τα προσφερόμενα φαγητά είναι λίγα και δεν είναι τα ίδια κάθε μέρα. Σου παρουσιάζονται χειρόγραφα, γραμμένα σε ένα μπλοκάκι από εκείνα που είχαν οι μανάβηδες για τα βερεσέδια. Μόνο που τα διαβάζεις θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα. Όμως χρειάζεται προσοχή γιατί μαζί με το τσίπουρο, σου έρχεται και μεζές οπότε το τραπέζι γεμίζει εύκολα. Όμως η τσέπη δεν αδειάζει.
Μπορείς να ευχαριστηθείς με κάτω από 15€, αλλά ο λογαριασμός είναι ανάλογος και με το πόσο θα πιείς.

Υπερωκεάνιο

Περικλέους 46,Αθήνα
Εντός της στοάς
Τηλ. 2103234945
Ώρες: καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι, η κουζίνα κλείνει τις καθημερινές στις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ Παρασκευή και Σάββατο στη 1 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.