• Ακολουθήστε μας
Η μαγεία της αρμονίας
Sweet Mambo
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107, Αθήνα
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

Η μαγεία της αρμονίας

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Έκανε το όνομά της συνώνυμο του γερμανικού χοροθεάτρου. 7 χρόνια μετά τον θάνατό της η μεγάλη Πίνα Μπάους, συνεχίζει να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει μέσα από το έργο της σε κόσμους, ξένους και συνάμα τόσο οικείους.

Το προτελευταίο έργο της παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008. Ποιητικό, διαχρονικό, κομψό και εύγλωττο χαρακτηριστικέ από τους κριτικούς.Στο "Sweet Mambo", έξι γυναίκες και τρεις άντρες εμφανίζονται και εξαφανίζονται μέσα σε ένα υποβλητικό τοπίο ατελείωτων μέτρων αέρινου υφάσματος. Επικοινωνούν μέσα από την επιθυμία και το φόβο, το γέλιο και την οδύνη, τη μοναξιά και την τρυφερότητα.

Το σύμπαν της Πίνα Μπάους κατακλύζει τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Το Sweet Mambo" παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την ομάδα της Πίνα Μπάους, το Χοροθέατρο του Βούπερταλ, που φέρει το όνομά της πλέον, και συνεχίζει να παρουσιάζει τις δουλειές της, μετά το θάνατο της το 2009.

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτή τη μοναδική παράσταση που μας υπενθυμίζει τη γοητεία και τη δυσκολία των ανθρώπινων σχέσεων!

Sweet Mambo

3-6 Νοεμβρίου 2016
Ώρα 20:30
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2109005800
Κεντρική Σκηνή
Διάρκεια 2 ώρες και 10 λεπτά
Εισιτήρια
Κανονικό: 25-35-40-45-48-50 €
ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5 €
Συνοδός ΑΜΕΑ: 10 €
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου μετά την παράσταση, συζήτηση του κοινού με τους συντελεστές και συντονίστρια την κ. Νίνα Αλκαλάη, θεωρητικό του χορού

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.