• Ακολουθήστε μας
24 ώρες Μπέκετ, δια χειρός Κακλέα
«Σαμουέλ Μπέκετ, Μερσιέ και Καμιέ»
Πειραιώς 260, Ταύρος

24 ώρες Μπέκετ, δια χειρός Κακλέα

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Από το red umbrella έχετε λάβει κατά καιρούς προτάσεις για κάθε γούστο και διάθεση. Σήμερα θα μιλήσουμε για έναν ασυνήθιστο θεατρικό μαραθώνιο, μια μοναδική εμπειρία για τους ηθοποιούς και το κοινό.
Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 29/6 μόλις σημάνει μεσάνυχτα ξεκινά στο κτήριο της Πειραιώς 260 η παράσταση «Σαμουέλ Μπέκετ, Μερσιέ και Καμιέ» του Μπέκετ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Σερβετάλης και Κώστας Φιλίππογλου, μαζί τους 12 ηθοποιοί που πλαισιώνουν τη δράση στο ταξίδι των ηρώων.
Το έργο πραγματεύεται τη διαδρομή 2 φίλων στην αναζήτηση της πίστης, της ισχύς και της εξάρτησης. Ένα ταξίδι στο λόγο και τη σιωπή, οι πρωταγωνιστές τολμούν να διαψευστούν και να επαναπροσδιοριστούν.
Η παράσταση (κι εδώ είναι το ενδιαφέρον) θα διαρκέσει ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο (!) ρίχνοντας αυλαία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, χωρίς διάλειμμα. Οι θεατές μπορούν ελεύθερα να εισέρχονται και να εξέρχονται από το θέατρο, οποιαδήποτε ώρα και όσες φορές το επιθυμούν. Μιλάμε δηλαδή για τον απόλυτο θεατρικό αγώνα αντοχών για όλους τους παριστάμενους.

«Σαμουέλ Μπέκετ, Μερσιέ και Καμιέ»

«Σαμουέλ Μπέκετ, Μερσιέ και Καμιέ»
29 Ιουνίου
Πειραιώς 260, Ταύρος
Tηλ. 2103272000
Ώρα: 00:00
Εισιτήρια: 25€, φοιτητικό 15€, ανέργων 5€
Διάρκεια: 24 ώρες

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.