• Ακολουθήστε μας
Καλλιτεχνική φαντασμαγορία στο Ηρώδειο
Αΐντα του Βέρντι
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Καλλιτεχνική φαντασμαγορία στο Ηρώδειο

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Μόλις παρακολουθήσαμε τη φαντασμαγορική Αΐντα του Τζουζέππε Βέρντι από την Εθνική Λυρική Σκηνή, που άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο και έστω και καθυστερημένα, θέλουμε να σας την προτείνουμε.

Μια παράσταση με έντονο παρασκήνιο, αφού χρειάσθηκε πρώτα Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο να γνωμοδοτήσει για την τοποθέτηση των εντυπωσιακών σκηνικών της παράστασης που μεταμορφώνουν το Ηρώδειο σε αρχαία Αίγυπτο!

Στα της παράστασης η Αΐντα, πριγκίπισσα της Αιθιοπίας, βρίσκεται αιχμάλωτη στην αυλή των φαραώ, ερωτευμένη με τον Αιγύπτιο στρατηγό Ρανταμές, ο οποίος ανταποδίδει τα αισθήματά της γεγονός που δυσαρεστεί την κόρη του φαραώ Αμνέριδα. Η Αΐντα βρίσκεται παγιδευμένη ανάμεσα στα συναισθήματά της για τον άντρα που αγαπά και στο καθήκον απέναντι στον πατέρα και την πατρίδα της.

Η παράσταση παρουσιάζεται στην Ιταλική γλώσσα, με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Αΐντα του Βέρντι

Όπερα σε τέσσερις πράξεις του Τζουζέππε Βέρντι
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
15 Ιουνίου 2016
Ώρα έναρξης 21.00
Παραγωγή ΕΛΣ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών
Εισιτήρια από 15€
Προπώληση
Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου / 2103272000
Ταμεία του Θεάτρου Ολύμπια Ακαδημίας 59 / 2103662100
online

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.