• Ακολουθήστε μας
Δυσεύρετη αυθεντικότητα
Ο Τσοπανάκος
Ανακρέοντος 2, Καισαριανή

Δυσεύρετη αυθεντικότητα

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Σε μερικούς μήνες το Red Umbrella συμπληρώνει 5 χρόνια ζωής, είναι πραγματικά εντυπωσιακό όταν μετά από τόσες προτάσεις ξετρυπώνουμε περιπτώσεις όπως αυτή που ακολουθεί:

Όταν αντικρίσεις την ταβέρνα "Ο Τσοπανάκος" στην Καισαριανή θα νομίσεις πως ο χρόνος έχει παγώσει αφήνοντάς την σε μια άλλη μακρινή δεκαετία! Είναι εξίσου δύσκολο να την εντοπίσεις ακόμα κι αν βρεθείς ακριβώς απ' έξω.

Λαϊκό μαγαζί που εστιάζει στο καλό ποιοτικά φαγητό. Τα παϊδάκια είναι μαγεία, πήραμε ακόμα μια υπέροχη ανάμικτη σαλάτα, τυρί σαγανάκι, πατάτες και κολοκυθάκια τηγανιτά, πλιγούρι με μανιτάρια και γεμιστό καλαμάρι (για τους νηστεύοντες) ήπιαμε και μπυρίτσα. Στο τέλος μας κέρασαν ένα φρεσκότατο κανταΐφι!

Καλό σέρβις με δεδομένο πως ήταν Κυριακή μεσημέρι και το μαγαζί μετά τις 2:30 ήταν φίσκα. Πληρώσαμε 40€ τα 4 άτομα, μια εξαιρετική σχέση ποιότητας, ποσότητας και υπηρεσιών.

Σίγουρα θα ξαναπάμε συνδυάζοντάς το αυτή τη φορά και με μια βόλτα στη Μονή Καισαριανής http://www.redumbrella.gr/proposals/ευκαιρία-για-ξεμούδιασμα !

Ο Τσοπανάκος

Ανακρέοντος 2, Καισαριανή
Πίσω από τον τοίχο του Σκοπευτηρίου
Καθημερινά μετά τις 19:15
Σαββατοκύριακο από τις 12:30 το μεσημέρι
Κυριακή μέχρι τις 19:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.