• Ακολουθήστε μας
Pre-Christmas Party με υπoγραφή Red Umbrella
Pre-Christmas Party by Red Umbrella + GingeRadio
Αθηναΐδος 3 πλησίον Πλατείας Αγίας Ειρήνης
Fabric

Pre-Christmas Party με υπoγραφή Red Umbrella

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο Δεκέμβρης είναι πάντα ένας ιδιαίτερος μήνας που μας βγάζει για ποικίλους λόγους από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έτσι λοιπόν κι εμείς βάλαμε τα δυνατά μας να σας εισάγουμε στις γιορτές μ' ένα Pre-Christmas Party που θα σας συναρπάσει.

Επιλέξαμε τον ιδιαίτερο πολυχώρο Fabric, λίγα μόλις μέτρα από την πιο hot, από πλευρά διασκέδασης πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Κέντρο. Ανακαλύψαμε τον κατάλληλο συνεργάτη που δεν είναι άλλος από το gingeRadio.gr εξασφαλίζοντας έτσι την ποιοτικότερη μουσική της πόλης.

Τεστάραμε τις δυνατότατες των Βartender δημιουργώντας τα μοναδικά cocktail Red Umbrella και gingeRadio για να τα απολαύσετε σε ειδικές τιμές. Οργανώσαμε ένα μοναδικό Happening σε συνεργασία με το Planet-Photography στο φωτογραφικό studio του πολυχώρου Fabric. 'Όσα κορίτσια δηλώσουν κατά τη διάρκεια του Party συμμετοχή θα έχουν την ευκαιρία για μια δοκιμαστική φωτογράφιση επαγγελματικού επίπεδου, με έπαθλο την μοναδική εμπειρία φωτογράφησης Be the Model of the Day αξίας 600€. Πάρτε εδώ μια γεύση.

Το Σάββατο 20 Δεκέμβρη ανακαλύπτουμε μαζί μια νέα μορφή ψυχαγωγίας και διασκέδασης, πίνουμε, χορεύουμε με τις μοναδικές gingeRadio επιλογές, φωτογραφιζόμαστε, δοκιμάζουμε ρούχα και περνάμε καλά σε ένα party με την υπογραφή του Red Umbrella που στοιχηματίζουμε πως θα σας μείνει αξέχαστο!!!

Διαγωνισμός: 

Για να γίνεις ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις με δωρεάν ποτά στο Party δήλωσε τη συμμετοχή σου στην κλήρωση.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

Pre-Christmas Party by Red Umbrella + GingeRadio

20 Δεκεμβρίου 2014
Fabric
Αθηναΐδος 3 πλησίον Πλατείας Αγίας Ειρήνης Κέντρο. Τηλ:2103211152-3
Είσοδος Ελεύθερη
Ποτό: 6,5€
Cocktail:10€
Special prices: Red Umbrella Cocktail, gingeRadio Cocktail 8€
Συμμετοχές στο Be the Model of the Day μόνο κατά τη διάρκεια του Party.

Σημαντικά: 
Party Mood
Dance
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.