• Ακολουθήστε μας
Tonino κάνει κρύο;
Tonino Carotone & Locomondo
Λεωφ. Συγγρού 259, Αθήνα
Διογένης Studio

Tonino κάνει κρύο;

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Μια ευφάνταστη μουσική συνάντηση μας επιφυλάσσει αυτός ο μήνας λίγο πριν κλείσει. Ο ιδιόρρυθμος τραγουδιστής της ζωής και του έρωτα Tonino Carotone που γνωρίζει καλά πως να «παντρεύει» τη σύγχρονη λαϊκή μουσική του δρόμου  με έντονη την επιρροή της Ιταλίας και άλλους έθνικ ήχους, συνάντα ένα εγχώριο αγαπημένο μουσικό σχήμα τους Locomondo, για μια βραδιά που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη!

Ο μποέμ Βάσκος με τη χαρακτηριστική χροιά στη φωνή, συνδυάζει με εξαιρετική μαεστρία στοιχεία από punk, ska, reggae, latin, rock αλλά και από την Ισπανική, Ιταλική, Γαλλική, και Μεξικάνικη λαϊκή μουσική. Οι Locomondo, από την πλευρά τους, γνωρίζουν καλά πως ανεβαίνοντας στη σκηνή θα μετατρέψουν το κοινό σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός και η χαρά και το τραγούδι!

Μένει μόνο ο Tonino να αποφανθεί αν μετά από μια τέτοια βραδιά πιστεύει πως κάνει κρύο στην Ελλάδα!!!

Tonino Carotone & Locomondo

28 Ιανουαρίου 2017
Διογένης Studio
Λεωφ. Συγγρού 259, Αθήνα
Τηλέφωνο Κρατήσεων:  2109425754
Τιμές Εισιτηρίων από 10 €

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.