• Ακολουθήστε μας
Στο πράσινο με στυλ
Παλιά Αγορά
Κεχαγιά 26 & Μ. Ρενιέρη, Φιλοθέη

Στο πράσινο με στυλ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Είναι πρωί και έχεις πάει για δουλειά στα βόρεια προάστια. Τελειώνοντας θέλεις να αποτιμήσεις το αποτέλεσμα. 
Έξω ο ήλιος λάμπει.  Νομίζεις ότι είναι άνοιξη.  Την αποτίμηση μπορείς να την κάνεις κάπου πιο ευχάριστα από το γραφείο.  Προτείνουμε την Παλιά Αγορά στη Φιλοθέη. Με ένα καταπράσινο κήπο και καλοδιάθετους επισκέπτες και προσωπικό, είναι η ιδανική επιλογή για καφέ.

Αν τώρα πεινάς μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ελαφρύ πρόγευμα, ή κανονικό γεύμα. Εμείς προτιμήσαμε το πρώτο.  Παραγγείλαμε 2 ομελέτες η μία με μανιτάρια και η άλλη με φέτα και τομάτα οι οποίες συνοδεύονταν από φρέσκοτηγανισμένες πατάτες, ένα χυμό πορτοκαλιού, ζεστά ψωμάκια και 2 διπλούς εσπρέσο.  Πήραμε και ένα κρουασάν σοκολάτας.   Τα πιάτα ήρθαν στην ώρα τους από τους άψογους σερβιτόρους. Είχαμε και  δωρεάν Wi-Fi Internet, οπότε η αποτίμηση ήταν θετικότατη.

Δεν θα λέγαμε ότι ήταν φθηνή επιλογή.  Για τα παραπάνω πληρώσαμε 20€, αλλά η γαλήνη του χώρου συν τον ζεστό ήλιο μας έδωσε την ενέργεια για να συνεχίσουμε.

Παλιά Αγορά

Κεχαγιά 26 & Μ. Ρενιέρη, Φιλοθέη.
Τηλ. 210 683.7037

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.