• Ακολουθήστε μας
Θα σου κόψει την ανάσα
Το Αυτό

Θα σου κόψει την ανάσα

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Είναι ίσως το πιο τρομακτικό βιβλίο του Στίβεν Κινγκ. "Το Αυτό" επιστρέφει αυτό το Σεπτέμβρη στις κινηματογραφικές αίθουσες και φιλοδοξεί να ανατριχιάσει τόσο ανυποψίαστους, όσο και υποψιασμένους θεατές!

Όταν μικρά παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται στην κωμόπολη του Ντέρι, μία παρέα ανηλίκων έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της για να λύσει το μυστήριο. Μόνο που ο αρχέγονος φόβος έχει το πρόσωπο ενός κλόουν και το ιστορικό των φόνων και της βίας γυρίζει πολύ πίσω στο παρελθόν.

Το απολαύσαμε την εβδομάδα που πέρασε στις "Νύχτες Πρεμιέρας" και γνωρίζοντας πως από αυτή την Πέμπτη 28/9 έρχεται στα σινεμά σας ρο προτείνουμε, αν και εφόσον "το λέει η ψυχούλα σας"...

Το Αυτό

It
Αμερικάνικο θρίλερ 2017
Σκηνοθεσία: Andrés Muschietti
Με τους: Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Jaeden Lieberher, Nicholas Hamilton, Javier Botet, Megan Charpentier, Steven Williams
Από Πέμπτη 28/9/2017 στους κινηματογράφους
Δείτε το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.