• Ακολουθήστε μας
Wedding Singers
Wedding Singers
Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 44, Αθήνα
Τώρα-Κ44

Wedding Singers

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Είχαν παίξει και το Μάρτιο στο Τώρα-Κ44 όπου τους άκουσα. Έκαναν ωραίες διασκευές, παντρεύοντας όλα εκείνα τα κομμάτια που έχουν αφήσει σε όλους μας ανεξίτηλα σημάδια στην μνήμη.
Το Μάρτιο είχα ακούσει ότι μετά από εμφανίσεις σε πολλές Αθηναϊκές σκηνές, θα επιλέγανε να έχουν σαν βάση τους το Τώρα -Κ44.
Πρόκειται για τους Wedding Singers, που από άτομα που τους παρακολουθούν θεωρούνται σαν ένα από τα καλύτερα, ανερχόμενα συγκροτήματα της νέας γενιάς.
Είναι μία ομάδα από ταλαντούχους μουσικούς που πειραματίζονται με τους ήχους των δεκαετιών 80’s και 90’s και τους δίνουν μια νέα διάσταση. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οι Wedding Singers είναι πια συνώνυμο του nonstop party.
Τώρα κάθε Τετάρτη στο Τώρα-Κ44 θα δίνονται live πάρτυ με τους Wedding Singers, σε ένα πρόγραμμα από τις κασέτες με τίτλο "Διάφορα Ξένα".
Ένα είναι σίγουρο, ότι η διάθεση θα ανέβει με χορευτική μουσική 80s, 90s σε full ενέργεια.

Wedding Singers

Τώρα-Κ44
Κωνσταντινουπόλεως 44, Αθήνα
Από Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 και κάθε Τετάρτη στις 23:00
Δωρεάν είσοδος - Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.