• Ακολουθήστε μας
Στη χώρα της μάγισσας
MAKE MY NIGHT/ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΗΣ LYDIA LUNCH
Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι
Booze Cooperativa

Στη χώρα της μάγισσας

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Για το BOOZE σας έχουμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν καθώς είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χώρος, ένα πολυώροφο νεοκλασικό στην Κολοκοτρώνη, όπου μπορείς να απολαύσεις χαλαρά τον καφέ ή το ποτό σου και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Στον χώρο πραγματοποιούνται εκθέσεις από τις οποίες ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε την "MAKE MY NIGHT/ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΗΣ LYDIA LUNCH".
Η Lydia Lunch ήταν μία εκρηκτική παρουσία των 80s στην Νέα Υόρκη.  Τραγουδίστρια, ηθοποιός, ποιήτρια συγγραφέας, την χαρακτήρισαν σαν μία από τους 10 πιο σημαντικούς ερμηνευτές των 80s.
Αυτήν διάλεξε ο Dim Meat Trees (κατά κόσμον Δημήτρης Κουμανιώτης) και σαν άλλος Warhol την αποτυπώνει στα  κολάζ και τα  φωτομοντάζ του.
Με την επεξεργασία, σύνθεση και ανασύνθεση των εικόνων και φυσικά την απαραίτητη φαντασία ο καλλιτέχνης δημιουργεί κάτι μεταφυσικό. Παίρνει την ηρωίδα και τη μετατρέπει από έντομο σε σφαίρα και από χταπόδι σε τραπουλόχαρτο, σαν εκείνους τους ήρωες που βλέπουμε στα σύγχρονα παιδικά καρτούν.
Μία ωραία ιδέα για καφεδάκι στο κέντρο, παρέα με μαγικές εικόνες!

MAKE MY NIGHT/ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΗΣ LYDIA LUNCH

του Δημήτρη Κουμανιώτη
Booze Cooperativa
Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι
Τηλ. 211 4053733
Καθημερινά 11.00 π.μ. μέχρι αργά το βράδυ
έως 30/1/2016
Ελεύθερη είσοδος

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.