• Ακολουθήστε μας
Το μπαρ στο σπίτι
DrinkWorks

Το μπαρ στο σπίτι

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Μερικές φορές με την παρέα σου δεν θέλετε να βγείτε.  Άλλες φορές θέλεις να καλέσεις φίλους αλλά οι γνώσεις σου στο να ετοιμάζεις ποτά φθάνει μέχρι τις μπύρες και άντε μέχρι το ουίσκι με πάγο.  Το να θελήσεις  π.χ. ένα mojito και σύντομα να βρεθεί έξω από τη πόρτα σου, όπως γίνεται με ένα γευστικό γεύμα, το θεωρείς φαντασία. 
Όμως τώρα αυτό είναι δυνατόν με το cocktail delivery του Drinkworks.

Η ιδέα είναι απλή κανονίζεις το πάρτυ σου, μάζεμα φίλων ή γενικότερα εκδήλωση, τους παίρνεις τηλέφωνο ή παραγγέλνεις μέσω Internet, το κοκτέιλ που σε ενδιαφέρει.  Σε 90’ τα υλικά, αξεσουάρ, πάγος και συνταγές φτάνουν στην πόρτα σου για να φτιάξεις το αγαπημένο σου κοκτέιλ. Εναλλακτικά αν ξέρεις κάποια συνταγή τους την λες και σου φέρνουν όλα τα υλικά.

Εμείς παραγγείλαμε μία MOJITO BAG με την οποία ετοιμάσαμε 14 ποτά και περιείχε

Ρούμι Bacardi 700ml / σόδα 2x500ml / καστανή ζάχαρη (250γρ.) / 7 φρέσκα λάιμ /φρέσκο δυόσμο / ξύλινο γουδοχέρι / 14 μεγάλα ποτήρια μίας χρήσης / δοσομετρητή μίας χρήσης / μαχαίρι μίας χρήσης / κουτάλι μίας χρήσης / 14 καλαμάκια / συνταγή

Μας κόστισε 39€ συν 6 τα έξοδα αποστολής δηλαδή περίπου 3€ το ποτό.

Άσε δε που έκανα και show.  Μετά από αυτό οι φίλοι μας με θεωρήσαν μεγάλο Bartender.

DrinkWorks

Δευ - Πεμ: 11:00 - 23:30
Παρ - Σαβ: 11:00 - 01:00
Κυριακή: 15:00 - 23:00
Τηλ. επικοινωνίας: 2110153588
Email: info@drinkworks.gr

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.