• Ακολουθήστε μας
Party Red Umbrella & Friends
Party Red Umbrella
Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς
Friends

Party Red Umbrella & Friends

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεφορτωθούμε το 2012 και μέσα σε απόλυτα εορταστικό κλίμα, το red umbrella διοργανώνει ένα δυνατό party που φιλοδοξεί να κλέψει τις εντυπώσεις! Με φόντο τη γιορτινή Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, σας περιμένουμε για να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε, με το γνωστό Dj Dragonste στα πλατό ν’ ανεβάζει τις θερμοκρασίες…
Και επειδή οι ζωές μας αποτελούν μοναδικά σενάρια, είπαμε να κινηθούμε σε κινηματογραφικούς ρυθμούς, επιλέγοντας πασίγνωστα μουσικά θέματα από επιλεγμένα soundtracks αλλά και τα πιο ξεσηκωτικά remix τους. Παράλληλα πινελιές από τις μεγαλύτερες house επιτυχίες που σημάδεψαν τη χρονιά θα κορυφώσουν το κέφι και τη διάθεση για λίκνισμα και χορό.
Και αφού απευθυνόμαστε σε φίλους η επιλογή του χώρου ήταν σχεδόν αυτονόητη! Friends, ένας ολοκαίνουριος ζεστός χώρος που κερδίζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους, με τη διακόσμηση και το μοναδικό του στυλ!
Τώρα που κινούμαστε στο πνεύμα των εορτών, σημειώστε στο ημερολόγιο σας πως την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου ακολουθούμε την κόκκινη ομπρέλα στο εναρκτήριο event της.
Zητήστε να δοκιμάσετε το μοναδικό cocktail red umbrella σε ειδική τιμή για όλους εσάς!
Δύο φίλοι της συντροφιάς του red umbrella θα κερδίσουν μαζί με τον ή την συνοδό τους από ένα δωρεάν ποτό της αρεσκείας τους. Η ανάδειξη των τυχερών θα γίνει μετά από κλήρωση στις 27/12, με συμμετοχή όλων των εγγεγραμμένων στο site.

Party Red Umbrella

Friends Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς
Τηλ. 6945278070
Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου
Ωρα 22:30
7€ ποτό, 5€ μπύρα, 8,5€ cocktail
7,5€ Special Red umbrella cocktail

Σημαντικά: 
Party Mood
Dance
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.