• Ακολουθήστε μας
All that jazz
16th Athens Technopolis Jazz Festival
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

All that jazz

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που σας ξαναγράψαμε για το Φεστιβάλ Τζαζ στην Τεχνόπολη. Έτσι και φέτος η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενήσει τζαζ μουσικές από κάθε σημείο του πλανήτη, ακόμα και από τα απομακρυσμένα μέρη του κόσμου, δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε τις νέες επιρροές σε αυτό το είδος της μουσικής.
Φέτος λίγο πιο νωρίς, από 25 έως τις 29 Μαΐου, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ξανά μαζί με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, θα γεμίσουν για πέντε μέρες μουσική τη καρδιά της Αθήνας.
18 γκρουπ πιστεύω δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο κανένα μουσικόφιλο.
Το πρόγραμμα του ανοίγουν την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, η Athens Big Band και το Momo Trio, από την Ελλάδα, ενώ η βραδιά θα κλείσει με το Mário Laginha Trio από την Πορτογαλία.
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 οι Gilad Hekselman Duo από το Ισραήλ, οι Veronika Harcsa & Bálint Gyémánt από την Ουγγαρία, ο Marius Neset από τη Νορβηγία και το Kratochvil / Ackerman / Zangi Jazz Trio από την Τσεχία.
Την Παρασκευή 27 Μαΐου, οι Ineke / Dimitriadis / Stanik Guilfoyle Group από την Ολλανδία, οι Pol Belardi's Force από το Λουξεμβούργο, οι Beat kaestli & Marc Perrenoud Trio από την Ελβετία και η Hidden Orchestra,
Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, η Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών, το Pierre de Surgères Trio από το Βέλγιο, οι Nono García & Pablo Novoa από την Ισπανία και το Naoko Sakata Trio από τη Σουηδία.
Τέλος την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, με οι TriCoolOre feat. Pantelis Stoikos από την Κύπρο, οι Quadro Nuevo από τη Γερμανία και τέλος οι Erkan Oğur & Telvin από την Τουρκία.
Το περυσινό φεστιβάλ πέρασαν από το φεστιβάλ πάνω από 30.000 επισκέπτες μέσα σε πέντε μέρες.
Τις ίδιες μέρες θα διεξαχθούν και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

16th Athens Technopolis Jazz Festival

25-29 Μαΐου 2016
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»
Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18
Είσοδος Ελεύθερη

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.