• Ακολουθήστε μας
Φωτόσπαθα πάνω απ' το home cinema
Star Wars Weekend με φίλους

Φωτόσπαθα πάνω απ' το home cinema

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Μια θεότρελη ιδέα του σκηνοθέτη Τζορτζ Λούκας που άλλαξε την έννοια των ειδικών εφέ στον κινηματογράφο βγήκε στις αίθουσες το μακρινό (πλέον) 1977. Μια παραγωγή που ξεπέρασε πολλές δυσκολίες λόγω του δυσβάστακτου κόστους της, όμως τελικά ΄'έγινε κομμάτι του "Αμερικάνικου Ονείρου" αφού εσωσε τη Fox από σίγουρη κατάρρευση έκανε τους Αμερικάνους να ξεχάσουν για λίγο Watergate και Βιετνάμ και το κυριότερο άφησε άφησε ανεξίτηλο στο χρόνο, ένα ακόμα δείγμα απόλυτης Χολιγουντιανής κουλτούρας και μάρκετινγκ.

Σε λίγες ημέρες η 7η ταινία της σειράς με τίτλο "Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει" έρχεται στα σινεμά. Εκατομμύρια μυημένων και μη, περιμένουν αυτή την ημέρα, όμως εσείς έχετε προετοιμαστεί αναλόγως;

Εμείς σας προτείνουμε να σπεύσετε στο κοντινότερο club  της γειτονιάς σας και να νοικιάσετε τις πρώτες 6 ταινίες της σειράς. Στη συνέχεια να καλέσετε φίλους που αγαπάτε και να διοργανώστε ένα μοναδικό Star Wars διήμερο προβολών στο σπίτι με άφθονο ποπ-κoρν!

Είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχθείτε τον ερχομό του επόμενου επεισοδίου της σειράς, αλλά και να κάνετε την κατάλληλη κούρα πριν από το Moulin Rouge Christmas Party του Red Umbrella το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Κι αν θέλετε να 'ρθείτε στο Party μας δωρεάν, πατήστε εδώ.

Star Wars Weekend με φίλους

Οι 6 πρώτες ταινίες της σειράς είναι:
Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977)
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.