• Ακολουθήστε μας
Το εργαστήρι του μίσους
Hate Radio
Λεωφόρος Συγγρού 107-109
Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Το εργαστήρι του μίσους

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Τόσο μακριά, τόσο διαφορετική κουλτούρα και συνθήκες όμως ξυπνά βαθειά χαραγμένες μνήμες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας και του μεγάλου εθνικού διχασμού.

Το 1994 στη Ρουάντα ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού RTML γίνεται η αφορμή για μια από τις αγριότερες γενοκτονίες του σύγχρονου κόσμου. Η κοινή γνώμη γοητεύεται από την ιδέα του αφανισμού της μειονότητας των Τούτσι και των μετριοπαθών Χούτου και όλα αυτά στο όνομα της ειρήνης και της ελευθερίας.

Ένας δημιουργός του θεάτρου αρχίζει να ερευνά την πραγματική ιστορία και δημιουργεί την παράσταση Hate Radio που γνώρισε μεγάλες διακρίσεις και ταξίδεψε ανά τον κόσμο.

Ηθοποιοί του θεάτρου, που έζησαν τα αληθινά γεγονότα, πίσω από τα μικρόφωνα υποδύονται τους παρουσιαστές της εκπομπής. Εμείς βάζουμε τα ακουστικά και γινόμαστε οι ακροατές.

Κάπως έτσι ξεκινά ένα θέατρο του πραγματικού, ένα τεστ για το πόσο ευάλωτοι είμαστε απέναντι στη χειραγώγηση...

Hate Radio

13-15 Μαΐου 2015

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Λεωφόρος Συγγρού 107-109
Ώρα 20:30, Κεντρική Σκηνή
Τιμές εισιτηρίων:
15€, Φοιτιτικό 10€ , Άνεργοι 5€
Αγορά online
https://tickets.sgt.gr/showProductList.html?idEvent=2002554

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.