• Ακολουθήστε μας
Σινεμά ο Παιδο-παράδεισος
Τα Παιδιά Πάνε cinema... στο Κατράκειο
Κατράκειο Θέατρο, Νίκαια
Κατράκειο Θέατρο

Σινεμά ο Παιδο-παράδεισος

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ένα μοναδικό φεστιβάλ για παιδιά διεξάγεται στο Κατράκειο αυτό το μήνα. Τίτλος του ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΙΝΕΜΑ. Εκει οι διοργανωτές υπόσχονται να στήσουν τη μεγαλύτερη κινηματογραφική οθόνη που έχετε δει.
Πέρα από τις καθημερινές δωρεάν προβολές κινηματογραφικών ταινιών για παιδιά που θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ, ώστε να έχει πρώτα νυχτώσει, οι παράλληλες δραστηριότητες θα ξεκινούν από τις 5 το απόγευμα. Περιλαμβάνουν παραστάσεις και μαθήματα κουκλοθεάτρου και Καραγκιόζη, ειδικό χώρο μαγειρικής για παιδιά, φυλασσόμενο παιδότοπο με φουσκωτά, τραμπολίνο. Ακόμα μαθήματα τοξοβολίας και χειρισμού πλαστελίνης, ξυλοπόδαροι, face painting και Κλόουν.
Σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από την ψυχαγωγία των παιδιών, είναι η συγκέντρωση ειδών ένδυσης ώστε να δοθούν σε ιδρύματα της χώρας που υπάρχει ανάγκη.
Το red umbrella θα είναι εκεί περιμένοντας να σας συναντήσει! Ακόμα κι αν δεν ανήκετε στο target group της εκδήλωσης αξίζει να βοηθήσετε στη διάδοση του σκοπού της. Είναι εύκολο, απλά πατήστε το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε σε όσους φίλους πιστεύετε ότι τους αφορά!

Τα Παιδιά Πάνε cinema... στο Κατράκειο

17-20/6
Θέατρο Κατράκειο
Ακροπόλεως & Νέστορος , Νίκαια
Τηλ: 2104927467
Προβολές ταινιών:
17/6 Ξενοδοχείο για Τέρατα
18/6 Ραλφ η Επόμενη Πίστα
19/6 Τινκερμπελ το μυστικό των Νεραιδοφτερών
20/6 Οι Περιπέτειες του Max η ταινία
Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 17:00, οι ταινίες στις 21:00
Είσοδος ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.