• Ακολουθήστε μας
Τα παιδιά στις αίθουσες ξανά
Τα παιδιά πάνε σινεμά
Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός
Σινέ Παράδεισος

Τα παιδιά στις αίθουσες ξανά

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ένα μεγάλο φεστιβάλ παιδικού κινηματογράφου, είναι κάτι που έλειπε από την πόλη μας. Και έγινε πραγματικότητα στον Κορυδαλλό!
Στο Cine Παράδεισο, από τις 12 Οκτωβρίου 2013 μέχρι και τις 4 Μαΐου 2014, τα παιδιά μας θα έχουν τη δυνατότητα κάθε Σαββατοκύριακο, να παρακολουθήσουν όλες τις νέες παιδικές ταινίες όπως Απαισιότατος 2, Βρέχει Κεφτέδες 2, Στρουμφάκια 2, Frozen, Αεροπλάνα, Οι Κρουντς κ.α.
Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής και εργαστήρια θεάτρου Σκιών και Μαριονέτας. Σε πολύ προσιτή τιμή θα μπορέσουν να ψυχαγωγηθούν καθώς και να παίξουν στον ειδικό χώρο που θα υπάρχει, με πολλά φουσκωτά παιχνίδια.
Και να μην ξεχάσω, ο χώρος του καφέ για εμάς τους μεγάλους είναι αυτό που μας χρειάζεται όση ώρα τα μικρά μας διασκεδάζουν.
 

Τα παιδιά πάνε σινεμά

Σινέ Παράδεισος
Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός
Τηλ.: 2104960955
Τιμές Εισιτηρίων:
Είσοδος 3€ για τις κινηματογραφικές προβολές
Είσοδος 3 € εισιτήριο ανεργίας για 2 άτομα
Είσοδος 3€ για Μαριονέτες- Θεατρικές Παραστάσεις
Είσοδος 5 € για το Θέατρο Σκιών
Δείτε το πρόγραμμα
http://cine-paradisos.blogspot.gr/p/2013.html
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.