• Ακολουθήστε μας
Πυρετός το Σαββατόβραδο αλά Ελληνικά!
BACK TO THE 80’s party
Λιοσίων 205, Αθήνα

Πυρετός το Σαββατόβραδο αλά Ελληνικά!

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

80's, η εποχή της κιτσαρέλας ή τελικά η εποχή της αθωότητας; Πολλοί τα έχουν αποκηρύξει, όμως κάποιοι άλλοι τα λάτρεψαν. Μια εποχή από την οποία λίγα έμειναν ίδια ως τις μέρες μας. Για εσάς που συνεχίζετε (όπως κι εγώ μαζί) να τα θεωρείτε μυθικά χρόνια, ελάτε να τα δούμε να παίρνουν και πάλι σάρκα και οστά στη σκηνή του Gagarin 205. Μια βραδιά γεμάτη μπρίο, λάμψη και αγάπη. Με Πωλίνα και Κώστα Μπίγαλη, δύο φυσιογνωμίες που άφησαν το σημάδι τους ανεξίτηλο στις μνήμες μας, με τις δικές τους επιτυχίες να θυμίζουν τα «καλύτερα» μας χρόνια…
Προετοιμαστείτε για μια μεγάλη και άκρως χορευτική βραδιά, χωρίς χασμουρητά και ανούσια ορθοστασία, γιατί εδώ μιλάμε για κανονικό pop πάρτι!
Στο τέλος του live, o γνωστός για τα θηριώδη μέχρι πρωίας πάρτι του dj Ηλίας Φραγκούλης, θα αναλάβει στα decks φροντίζοντας να ξενυχτίσετε με μουσική από τα αθάνατα 80's και όχι μόνο.
Αφήστε πίσω τις αναστολές λοιπόν και πάρτε την απόφαση να διώξουμε το 2012 έτσι όπως του αξίζει …βουτηγμένοι μες την εϊτίλα!!!

BACK TO THE 80’s party

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
Tηλ. 2155400888
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.