• Ακολουθήστε μας

Μία νύχτα στην Αθήνα με το Red Umbrella και όλους εσάς!

Μία νύχτα στην Αθήνα με το Red Umbrella και όλους εσάς!

Το θέλαμε πολύ και τα καταφέραμε, η βραδιά ήταν μαγική και εσείς υπέροχοι. Μόλις το σκοτάδι έπεσε το κόκκινο χαλί στρώθηκε και τα φώτα άναψαν.

Οι φίλοι του Red Umbrella είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλους τους λαμπερούς πρωταγωνιστές τα φλάς άρχισαν ν’ αστράφτουν και οι κάμερες κατέγραψαν τις στιγμές.

Και ήταν όλοι τους εκεί μαζί μας Αθηνά Οικονομάκου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Κλέων  Γρηγοριάδης, Άντα Λιβιτσάνου, Άννα Ανδριανού, Κάτια Νικολαϊδου, Ναντίν  Ξιντάρα, Μαρία Γεωργιάδου, Μιχάλης Μαρκάτης, Ορέστης Τρίκας, Δημήτρης  Λιακόπουλος, Μάνος Παπαγιάννης, Κατερίνα Σαβράνη, Κώστας Κρωμμύδας, Τζώνυ Βαβούρας ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης και πολλοί ακόμα.

Μετά μπήκαμε όλοι στην υπερσύγχρονη κινηματογραφική αίθουσα του Πολυχώρου Capital Mall και η προβολή ξεκίνησε.Η ταινία "Μία νύχτα στην Αθήνα".μας έδειξε την Αθήνα μέσα από ένα άλλο πρίσμα, μέσα από μια άλλη ατμόσφαιρα!

Η Avant Premiere της καινούργιας ταινίας του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη οργανώθηκε αποκλειστικά για τους φίλους του Red Umbrella, περισσότερα από 150  μέλη μας, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία νωρίτερα από όλους και εντελώς δωρεάν, στην προβολή που διοργανώσαμε ειδικά για εσάς, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στον κινηματογράφο Capitol

Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται ένα βροχερό βράδυ στην πόλη μας (…σίγουρα θα δείτε κόκκινες ομπρέλες), όπου εξελίσσονται 5 παράλληλες ιστορίες με πρωταγωνιστές που δεν θα τους χαρακτηρίζαμε απαραίτητα περιθωριακούς αλλά σίγουρα γεμάτους ιδιαιτερότητες, οι οποίοι βιώνουν καταστάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τις ζωές τους.

Η ταινία έχει χιούμορ και συγκίνηση, τρέχει γρήγορα, υποβάλλοντας τον θεατή σ’ ένα ρυθμό που σπάνια συναντάμε σε ελληνική ταινία.

Μετά το τέλος της προβολής η βραδιά θα συνεχίστηκε στον μοναδικό χώρο, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου (εντός του πολυχώρου), που άνοιξε το βράδυ τις πόρτες του ειδικά για εμάς και του φίλους μας, ώστε να περιηγηθούμε ανάμεσα στα εντυπωσιακά του εκθέματα, συντροφιά με εκλεκτό κρασί και τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού.

Οι πρωταγωνιστές, ο σκηνοθέτης καθώς και αρκετοί ακόμα συντελεστές της ταινίας, μαζί με πολλούς άλλους ηθοποιούς, μας  τιμήσαν με την παρουσία τους.

Και μην ξεχνάτε, με το Red Umbrella οι επίσημοι καλεσμένοι είστε πάντα εσείς!

*Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την ευγενική συνδρομή του Ομίλου Χαραγκιώνη και του σκηνοθέτη και παραγωγού Δημήτρη Αρβανίτη. Ειδική μνεία και για την οινοποιία Οινογένεσις από την Αδριανή Δράμας.