• Ακολουθήστε μας
Οι καλύτερες μουσικές βραδιές
15ο Athens Technopolis Jazz Festival
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Οι καλύτερες μουσικές βραδιές

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Εδώ και 15 χρόνια τέτοια εποχή οι φίλοι της τζαζ μουσικής πανηγυρίζουν, αφού, τζαζ μουσικοί ακόμα και από τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου έρχονται στην Τεχνόπολη.
Πέρυσι είχαν έρθει μουσικά σχήματα από 12 χώρες, ενώ φέτος θα εκπροσωπούνται 16 χώρες συμπεριλαμβανόμενης της Ελλάδας που είχε την τιμητική της την πρώτη μέρα.

Τις επόμενες μέρες μπορείτε να επιλέξετε να ακούσετε Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, το Orfeas Wärdig Tsoukalas Quartet από τη Σουηδία, τους Jeff Herr Corporation από το Λουξεμβούργο και το Emil Viklický "Grand Moravia" Trio από την Τσεχία.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, το Gabriele Pezzoli Trio από την Ελβετία, τους Gorka Benitez & David Xirgu από την Ισπανία, το Duo Carlos Bica & Joao Paulo Esteves da Silva από την Πορτογαλία και τους Marjorie Barnes & Equinox από την Ιρλανδία και την Ολλανδία.

Τέλος την  τελευταία μέρα, Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, τον Yoav's Eshed και το Trio Millionaires από το Ισραήλ, τον Hijaz από το Βέλγιο και τον Mercan Dede από την Τουρκία.
Και όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο. 
Παράλληλα θα υπάρχει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά: “Jazz for kids”, που επιμελείται ο Αλέξανδρος Χρηστίδης, και έκθεση φωτογραφίας «Ηχογραφίες» του φωτογράφου Σπύρου Βαγγελάκη.

15ο Athens Technopolis Jazz Festival

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλ: 210 3475518
Έως 7 Ιουνίου 2015
Έναρξη: 21:00
Ελεύθερη είσοδος
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.