• Ακολουθήστε μας
Χορηγήσεις γέλιου
Το δάνειο
Αντισθένους 7, Αθήνα
Θέατρο του Νέου Κόσμου

Χορηγήσεις γέλιου

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ανέβηκε πέρσι και κέρδισε το κοινό με αποτέλεσμα να επανέλθει για λίγες ακόμα παραστάσεις μέχρι τον Γενάρη. Είναι κωμωδία από αυτές που καταφέρνουν να ενθουσιάσουν ακόμα και όσους γελούν ...δύσκολα!

Το ξεκαρδιστικό έργο του Τζόρντι Γκαλθεράν  έρχεται από την Ισπανία και ταιριάζει απόλυτα στην Ελλάδα του σήμερα. Ο Αντόνιο ζητά να πάρει ένα δάνειο, αλλά η μόνη εγγύηση που διαθέτει είναι… ο λόγος της τιμής του. Μπροστά στην επίμονη άρνηση του διευθυντή της τράπεζας να του το χορηγήσει, ο επίδοξος δανειολήπτης απειλεί τον τραπεζίτη ότι… θα αποπλανήσει τη γυναίκα του, αφού το μοναδικό του όπλο είναι η ακαταμάχητη έλξη που ασκεί στις γυναίκες!

Πέρα από το καταπληκτικό κείμενο, ξεχωρίζουν οι υπέροχες ερμηνείες και η σκηνοθετική ενορχήστρωση των Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και  Παντελή Δεντάκη. Δείτε το και θα μας θυμηθείτε!

Το δάνειο

του Τζόρντι Γκαλθεράν
σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και Παντελή Δεντάκη
Θέατρο του Νέου Κόσμου
Κεντρική Σκηνή
Μέχρι 15.1.2017
Εισιτήρια από 10€
Τετάρτη & Σάββατο 18:30
Πέμπτη 21:15
Κυριακή 21:30

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.