• Ακολουθήστε μας
Το τέλος του κόσμου
Έκθεση Εξαφάνιση των ειδών. Έρχεται το τέλος του κόσμου;
Πειραιώς 254, Ταύρος
Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"

Το τέλος του κόσμου

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Κάποιοι με τον όρο «Τέλος του κόσμου» θα εννοούσαν ότι οι επιστήμονες προβλέπουν ότι ένας  αστεροειδής ο "1950 DA" (διαμέτρου ενός χιλιομέτρου) έχει πιθανότητες 1 στις 4.000 να πέσει στη Γη.  Θα προκαλέσει καταστροφή βιβλικών διαστάσεων, αλλάζοντας το κλίμα και εξαφανίζοντας την ανθρώπινη ζωή. Αυτή η πρόσκρουση υπολογίζεται για τις 16 Μαρτίου 2880.
Εμείς όμως δεν προσπαθούμε να σπείρουμε πανικό. Θέλουμε όμως να μάθετε τι σημαίνει η εξαφάνιση των ειδών για την εξέλιξη της ζωής μας επάνω στη γη. Και αυτό γίνεται στην έκθεση «Εξαφάνιση των ειδών. Έρχεται το τέλος του κόσμου;» στον Ελληνικό Κόσμο. 
Σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, με αληθινά εκθέματα, βίντεο και διαδραστικά παιχνίδια, μπορείτε να ταξιδέψετε πίσω στον χρόνο και να ανακαλύψετε είδη που εξαφανίστηκαν, ή άλλα που κατάφεραν να επιβιώσουν, επειδή κάποια άλλα δεν επιβίωσαν. Ενώ παράλληλα θα δείτε και είδη που είναι υπό εξαφάνιση.
Για αυτά τα τελευταία η μεγάλη ερώτηση είναι «Μπορούμε να τα σώσουμε ή βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την επόμενη μαζική εξαφάνιση ειδών;»

Έκθεση Εξαφάνιση των ειδών. Έρχεται το τέλος του κόσμου;

Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ. 212 2540000
Δευτέρα - Πέμπτη 09:00 με 13:30
Παρασκευή 09:00 με 20:00
Σάββατο 11:00 με 16:00
Κυριακή 10:00 με 18:00
Εισιτήρια: 7€ ενήλικες, 4€ παιδιά (οικογενειακό 4 ατόμων 20€)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.