• Ακολουθήστε μας
Ταξίδι στο διάστημα
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - SPACE JUNK
Πεντέλης 11, Παλαιό Φάληρο
Ίδρυμα Ευγενίδου

Ταξίδι στο διάστημα

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Αν ταξιδέψτε στο διάστημα στο σύντομο μέλλον, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ο χώρος του διαστήματος που περιβάλλει τη γη είναι πιο επικίνδυνος από την Εθνική οδό, αφού εκεί περιφέρονται περισσότερα από 9.000 κομμάτια διαστημικών σκουπιδιών.
Αν δε, το αναβάλλετε ακόμα λίγο, ο αριθμός αυτών των άχρηστων αντικειμένων θα πολλαπλασιαστεί. Τι είναι αυτά τα σκουπίδια; Εγκαταλελειμμένοι δορυφόροι, χρησιμοποιημένοι πύραυλοι, και άλλα μεταλλικά κομμάτια.
Αν τα διαστημικά ταξίδια δεν είναι στις άμεσες εκδρομές σας, τότε μπορείτε έρθετε με τα παιδιά σας στο ΕΥΓΕΝΙΔΕιΟ και να κάνετε ένα εντυπωσιακό εικονικό ταξίδι έξω από τη Γη ως την άκρη του ηλιακού μας συστήματος, μέσα από την βραβευμένη ταινία "ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - SPACE JUNK".
Η ταινία είναι 3D και θα νοιώσετε σαν τα σκουπίδια να έρχονται κατά πάνω σας, και θα πρέπει να κάνετε επικινδύνους ελιγμούς για να τα αποφύγετε.
Είστε καλοί αστροναύτες;

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - SPACE JUNK

Ίδρυμα Ευγενίδου
Λ. Συγγρού 387, Π Φάληρο (Είσοδος από Πεντέλης 11)
Τηλ. 2109469600
www.eugenfound.edu.gr
Ταινία Θόλου Διάρκεια: 40΄
Τιμή εισητηρίου Ενήλικας 8€
Ειδικό εισητηήριο ( π.χ. παιδιά, μαθητές κ.λ.π.) 5€

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.