• Ακολουθήστε μας
Σωστός ο Μπάρμπας!
Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ελευθερίου Βενιζέλου 70 & Σωκράτους, Δραπετσώνα

Σωστός ο Μπάρμπας!

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Είναι μαγαζί θεσμός για την Δραπετσώνα και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Τις προηγούμενες δεκαετίες αποτελούσε κλασσική έξοδο για οικογένειες, και όχι μόνο, που έσπευδαν να απολαύσουν τα μοναδικά πεϊνιρλί του Μπάρμπα Σταύρου.

Τώρα που οι καιροί έχουν αλλάξει οι περισσότεροι προτιμούν να το απολαμβάνουν σπίτι τους αφού ένα τηλεφώνημα είναι αρκετό ώστε μέσα σε λίγα λεπτά το delivery να καταφτάσει κουβαλώντας τη λαχταριστή του πραμάτεια.

Εμείς επιλέξαμε την κλασική οδό και κατεβήκαμε ως τη Δραπετσώνα. Η αίθουσα αν και καλοσυντηρημένη φέρει μια αισθητική αρκετά ξεπερασμένη. Μόλις κατέφτασαν όμως τα πεϊνιρλί  καταλάβαμε πως οι συνεχιστές της παράδοσης του Μπαρμπα Σταύρου κράτησαν απαράλλακτη πέρα απ΄ την την όψη του μαγαζιού την μοναδική ποιότητα που έκανε τα πεϊνιρλί ν αποκτήσουν φήμη ξεχωριστή.

Ιδανικός χώρος για οικογένειες με μικρά παιδιά, τα πεϊνιρλί είναι τεράστια οπότε μην πάρετε ένα ο καθένας, φυσικά το περίσσευμα το κάνετε πακετάκι και το κανονίζετε με την ησυχία σας στο σπίτι...

Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ελευθερίου Βενιζέλου 70 & Σωκράτους, Δραπετσώνα

Τηλ:2104610962

Ανοιχτά καθημερινά 18:30 με 00:30

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.