• Ακολουθήστε μας
Σωματογραφίες
Ατομική έκθεση του Κώστα Μητρόπουλου Index
Πύδνας 7, Βοτανικός
Beton 7

Σωματογραφίες

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ανθρώπινο σώμα, κάτι το τόσο συνηθισμένο και συνάμα τόσο μοναδικό. Όχημα που αποκτάμε από την ώρα της γέννησης και αφήνουμε πίσω μας τη στιγμή που αποχαιρετούμε τούτο τον κόσμο. Αντικείμενο πόθου, αλλά και αιώνια έμπνευση για τον καλλιτέχνη.

Η ατομική έκθεση του Κώστα Μητρόπουλου μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα πολυεστιακό πανόραμα αποτελούμενη από χιλιάδες φωτογραφικά instantané. Φέρει τον τίτλο "Index" και περιλαμβάνει μια εγκατάσταση με φωτογραφίες και βίντεο.

Αποτυπώνει το γυναικείο σώμα σε όλες τις στάσεις και διαστάσεις του, όπως ο ίδιος ο καλλιτέχνης αναφέρει "καθιστά εξαιρετικό το γνωστό, άγνωστο το εξαντλημένο, πρωτοφανές το εξαντλητικά εμφανές".

Ένα μοναδικής αισθητικής και σύλληψής μωσαϊκό που αντλεί έμπνευση από τη γυναίκα. Υμνεί το κάλλος και μας εξοικειώνει με το ανθρώπινο!

Ατομική έκθεση του Κώστα Μητρόπουλου Index

Μέχρι 19 Δεκεμβρίου 2015
Beton 7 
Πύδνας 7, Βοτανικός, τηλ. 210 7512625.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 14.00-19.00
Είσοδος Δωρεάν

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.