• Ακολουθήστε μας
Μίνι απόδραση στην άγρια δύση
The Ranch
Σοφικό Κορινθίας
Σοφικό Κορινθίας

Μίνι απόδραση στην άγρια δύση

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ως παιδί της γενιάς που μεγάλωσε παρακολουθώντας γουέστερν τα μεσημέρια του Σαββάτου στην ΕΡΤ, η ιδέα της εκδρομής σε ένα ράντσο ακόμα και σήμερα μου "γαργαλά" τη φαντασία. Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίσαμε να "καβαλήσουμε" οικογενειακώς το αυτοκίνητο με προορισμό την ...άγρια δύση!

Κάθε Σαββατοκύριακο από Σεπτέμβρη ως και τα μέσα του Ιούνη  το "the ranch" στο Σοφικό Κορινθίας υποδέχεται παρέες και οικογένειες που διψούν για δράση και περιπέτεια μέσα στη φύση.

Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό για μονοήμερες αποδράσεις συνδυάζοντας ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.

Διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις, μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας με τρενάκι αλλά και άμαξες, να δείτε τους στάβλους, να κάνετε βόλτα με άλογα και να μάθετε τοξοβολία. Τα παιδιά της πόλης θα δουν από κοντά ζώα που δύσκολα θα συναντήσουν αλλού, όπως ελάφια, παγόνια, αγριογούρουνα, αγελάδες, πρόβατα.

Μια διασκεδαστική απόδραση σε έναν πολύ ιδιαίτερο προορισμό!

The Ranch

Σαββατοκύριακα
The Ranch Σοφικό Κορινθίας τηλ: 2741093800

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.