• Ακολουθήστε μας
Ανακαλύπτοντας το καινούριο
Athens Biennale
Πλατεία Ομονοίας 18, Αθήνα
Μπάγκειον

Ανακαλύπτοντας το καινούριο

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε το επίσημο πρόγραμμα της Μπιενάλε  Αθήνας 2015-2017 "ΟΜΟΝΟΙΑ". Πρόκειται για ένα εξελισσόμενο συλλογικό πείραμα που επιθυμεί να μετατρέψει την ίδια την πόλη σε ένα κοινωνικό εργαστήριο ιδεών.

Μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2015 η Μπιενάλε Αθήνας συγκατοικεί μαζί μας στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου. Επίκεντρό της το άδειο κτίριο μοναδικής αισθητικής Μπάγκειον στην πλατεία της Ομόνοιας.

Εκεί, καθώς και στη γειτονιά γύρω από την πλατεία, ξεδιπλώνει μέρος του προγράμματός της, παρουσιάζοντας μια σειρά από καλλιτεχνικές δράσεις και συνεργασίες με πολιτιστικούς θεσμούς, ανεξάρτητους χώρους τέχνης, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις.

Η Μπιενάλε Αθήνας, όπως και κάθε Μπιενάλε, επικεντρώνει το δημιουργικό της ρόλο στην ανακάλυψη του νέου και καινοτόμου, ίσως γι΄ αυτό δεν καταφέρνει να γίνει δημοφιλής στο ευρύ κοινό. Τολμήστε να τη γνωρίσετε!

Athens Biennale

Μέχρι 29 Νοεμβρίου 2015
Μπάγκειον, πλατεία Ομονοίας 18, Αθήνα
Ώρες και μέρες λειτουργίας:
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου – Κυριακή, 29 Νοεμβρίου | 14:00 – 20:00
Χώροι στη Γειτονιά: Εθνικό Θέατρο – Νέο Rex, Εθνικό Θέατρο – Rex Πειραματική Σκηνή (-1), Bread & Roses, Εντός/Εκτός, Exile Room, Janeiro Cafeteria, Μπαγκλαντές, Ρομάντσο, Στάνη, 'ΥΛΗ[matter]HYLE

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.