• Ακολουθήστε μας
Αγάπη με νότες
Αγάπη ΡΕ Ματζόρε
Κατράκειο Θέατρο, Νικαια

Αγάπη με νότες

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Πολλές φορές οι καλλιτέχνες σε εποχές κρίσης, έχουν επιχειρήσει οργανωμένα, μέσω της τέχνης τους, να 'δράσουν' κοινωνικά, να βοηθήσουν και να φωτίσουν.
Εδώ έχουμε μια τέτοια περίπτωση, μια πρωτοβουλία ανθρώπων του τραγουδιού με σκοπό την κοινωνική βοήθεια και αλληλεγγύη.
Η “Αγάπη Ρε +” (Αγάπη Ρε Ματζόρε), όπως είναι το όνομα της, εμφανίζεται σε αυτές τις δύσκολες μέρες, στέκεται μακρυά από κομματική ή άλλη χειραγώγηση και δηλώνει : "Με τις διαφορετικές καταβολές του ο καθένας, αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη τον «κακό μας εαυτό» και όσα μας χωρίζουν και να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης, ενότητας κι αλληλεγγύης απέναντι στον ρατσισμό και στους διχασμούς κάθε είδους, προσφέροντας όσο και όπως μπορούμε -ως ομάδα πλέον- όπου καλεί η ανθρώπινη ανάγκη''.
Τα μέλη της είναι, ο Σπύρος Γραμμένος, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Στάθης Δρογώσης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Γιώργος Καραδήμος, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Μανώλης Φάμελλος, ο Γιάννης Χαρούλης και οι Ράδιο Σολ.
Η πρώτη εμφάνιση τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας σε μια μεγάλη συναυλία, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτόνομες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.

Αγάπη ΡΕ Ματζόρε

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Σάββατο 6 Ιουλίου 21.00
Γενική Είσοδος: 5€
http://agapiremaggiore.blogspot.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.