• Ακολουθήστε μας
Ένας Ντελικανής στην πόλη
Ο Ντελικανής
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ένας Ντελικανής στην πόλη

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Κρήτη, δεκαετία του '50, είναι η ώρα για την απότομη ενηλικίωση ενός παιδιού στο στενό κοινωνικό περιβάλλον της Κρήτης. Μέσα από μια σειρά από κωμικά και δραματικά επεισόδια παρακολουθούμε τον Ντελικανή, ως την ανέλιξη του σε σύμβολο της αιώνιας νεότητας!

Κάτι σας θυμίζει; Είναι το εξαιρετικό κείμενο του Μανώλη Σκουλούδη που έγινε μύθος του ελληνικού κινηματογράφου στην δεκαετία του '60. Σήμερα για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο Ηρώδειο, σε μορφή μουσικοχορευτικής παράστασης με 26 ηθοποιούς, 30 χορευτές και 15 μουσικούς επί σκηνής.

Ένα υπερθέαμα με την παραδοσιακή μουσική πανδαισία της Κρήτης. Μια σειρά από θρυλικά πρόσωπα στο χώρο του κρητικού τραγουδιού δίνουν το κομμάτι της αυθεντικότητας στο ταξίδι μας στον χώρο και τον χρόνο του πολιτισμού της μεγαλονήσου.

Ιθύνων νους σε τούτο το πάντρεμα ένας σεμνός εργάτης της τέχνης του Θεάτρου, ο σκηνοθέτης Ηλίας Μαλανδρής.

Διαγωνισμός: 

Επειδή Red Umbrella σημαίνει μοναδικά προνόμια, δυο τυχεροί μας φίλοι θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις της παράστασης, αρκεί να μπείτε εδώ και παράλληλα να προωθήστε την πρόταση στους φίλους σας! ¨Όλοι όσοι συμμετάσχουν στην κλήρωση θα λάβουν κωδικό για 30% έκπτωση στην εκδοσή εισιτηρίων μέσω viva.gr!

Ο Ντελικανής

του Μανώλη Σκουλούδη
Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2016 στις 8:00 μ.μ.
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Εισιτήρια:15€ - 65€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.