• Ακολουθήστε μας

Η διασκέδαση ξεκινά εδώ

Η διασκέδαση ξεκινά εδώ

Το εναρκτήριο πάρτι του Red Umbrella ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα μουσική ποτά χορό και φυσικά αστείρευτο κέφι!

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν το 2012 μας αποχαιρετήσει και σε απόλυτα εορταστικό κλίμα, το Red Umbrella συστήθηκε στους φίλους του δίνοντας το στίγμα του, που προσανατολισμένο αποκλειστικά στη τη δική σας διασκέδαση!

Για αυτή την ημέρα επιλέξαμε το Friends, έναν ολοκαίνουριο και ζεστό χώρο που κερδίζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους, με τη διακόσμηση και το μοναδικό του στυλ!

Με φόντο τη γιορτινή Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά και τον γνωστό Dj Dragonste στα πλατό οι θερμοκρασίες άρχισαν ν’ ανεβαίνουν.

__
Κάπως έτσι αρχίσαμε να γνωριζόμαστε και να διασκεδάσουμε.

Και επειδή οι ζωές μας αποτελούν μοναδικά σενάρια, κινηθήκαμε σε κινηματογραφικούς ρυθμούς, με μελωδίες από πασίγνωστα μουσικά θέματα, επιλεγμένα soundtracks αλλά και τα πιο ξεσηκωτικά remix τους. Παράλληλα πινελιές από τις μεγαλύτερες house επιτυχίες που σημάδεψαν τη χρονιά κορύφωσαν το κέφι και τη διάθεση για λίκνισμα και χορό.


Όσο οι ώρα περνούσε οι φίλοι γίνονταν όλο και περισσότεροι μιας και το ξέφρενο κέφι μας δεν πέρασε απαρατήρητο, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος από τα γύρω μαγαζιά να μας επισκεφθεί μάθει για την υπηρεσία μας και στη συνέχεια να πιούμε ένα ποτό παρέα.

Στα highlights της βραδιάς το μοναδικό cocktail red umbrella που είδαμε πως λατρέψατε
Και οι δεκάδες φίλοι που κέρδισαν τα δωρεάν ποτά από τις κληρώσεις μας!

Και αυτή είναι μόνο η αρχή! Γιατί στο Red Umbrella η διασκέδαση ξεκινά μ’ ένα απλό μήνυμα!