• Ακολουθήστε μας

Γνώρισε το Red Umbrella σ’ ένα λεπτό (VIDEO)

Γνώρισε το Red Umbrella σ’ ένα λεπτό (VIDEO)

Πώς να εξηγήσεις σε έναν φίλο τι είναι το Red Umbrella μέσα σε ένα λεπτό;  Ετσι ξεκίνησε ή ιδέα μας για να δημιουργήσουμε ένα video που θα μπορέσει να προβάλει σύντομα και κατανοητά την ιδέα αυτού που κάνουμε.

Τα ζητήματα πολλά και το budget ανύπαρκτο, όμως όταν υπάρχει καλή διάθεση και πιστή σε αυτό που κάνεις όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Έτσι μέσα σε λίγες εβδομάδες οι σκέψεις μας άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά. Φτιάξαμε την ιστορία που μας εκφράζει, ψάξαμε τους κατάλληλους ανθρώπους και τους εξηγήσαμε τι θέλουμε, εξηγήσαμε τα προβλήματά μας και όλα τότε πήραν το δρόμο τους.

Αρκετοί φίλοι και καλοί επαγγελματίες δήλωσαν πρόθυμοι να μας βοηθήσουν. Ανακαλύψαμε το μοντέλο της καμπάνιας μας, καταλήξαμε στους χώρους των γυρισμάτων και τρία δύο ένα ξεκινήσαμε την εγγραφή!

Μια θεότρελη ομάδα όλο κέφι και τρέλα αρχίσαμε να τριγυρνάμε την Αθήνα βάζοντας χρώμα στην πόλη με την κόκκινη ομπρέλα μας!

Η ώρες πολλές και η ζέστη, αν και Οκτώβρης μήνας, συχνά ανυπόφορη. Πόσο μάλλον αν έχει περπατήσει όχι και λίγα χιλιόμετρα μέσα σε λίγες ώρες. Τελικά όμως τα καταφέραμε και μέχρι το σούρουπο τα γυρίσματα μας είχαν ολοκληρωθεί!

Τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον μας μεταφέρθηκε στο χώρο του μοντάζ. Εκεί αφού καταλήξαμε στο μουσικό μας θέμα άρχισε η σύνθεση του τελικού αποτελέσματος, μια δουλειά που θέλει τόσο χρόνο φαντασία και υπομονή που αν δεν τη ζήσει δεν μπορεί κανείς να την καταλάβει.

Όλα όμως κύλησαν όπως τα σχεδιάσαμε και είμαστε πλέον σε θέση να σας παρουσιάσουμε το πρώτο μας βιντεάκι. Ο στόχος μας ήταν να δείξουμε τι είναι το Red Umbrella μέσα σ’ ένα λεπτό κι εσείς είσαστε αυτοί που θα κρίνετε αν τελικά το καταφέραμε…

filming crew:
starring: Λευκοθέα Κανελλίδου
director: Δημήτρης Λαβράνος
camera operator: Λευτέρης Ελευθεριάδης
make-up artist: Νικολέτα Λουκά
editor: Δημήτρης Θεοχάρους
music by Vinny Falcone

Tags: